Loma sinulle, joka haluat treenata ja voida hyvin

Kiireinen arki ei aina anna mahdollisuutta keskittyä omaan hyvinvointiin. Kreetan treenilomalla voit huoletta keskittyä liikuntaan, ilman jokapäiväistä kiireen tuntua ja aikaa jää myös palautumiseen ja lomailuun. Lomalla emme unohda myöskään hauskanpitoa ja teemme yhteisiä retkiä lähiympäristöön.

Matkan hinta sisältää myös All-inclusive -ruokailut, myös juomat sisältyvät hintaan.

💪 Monipuolisesta treeniohjelmasta huolehtivat Mentor Gymin Rene ja Saara Valtonen. Kreetan toukokuinen auringonpaiste sekä lämpimät päivät luovat yhdessä motivoivan ympäristön treeneihin ja omaan hyvinvointiin keskittymiseen.

Autamme sinua matkallasi kohti tavoitteitasi ja löytämään tien kohti tasapainoista elämää, johon liikunta ja hyvinvointi olennaisena osana kuuluvat.

Treenileiri sopii niin aloittelijalle kuin jo kauemmin harrastaneelle, päivittäiset ohjelmat voidaan räätälöidä sinun kuntotasosi mukaan ja voit valita ohjelmasta sinulle sopivan määrän treenejä.

☀️Tervetuloa kanssamme Kreetalle!

MATKAOHJELMA

LA 4.5.2024
Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kentälle saavumme noin 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Helsingistä Haniaan. Lentokenttäkuljetus hotellille (n. 40km) ja majoittuminen. Yhteinen illallinen hotellilla.

SU 5.5. – PE 10.5.
All-inclusive -ruokailut hotellilla. Fit Escapen monipuolinen treeniohjelma.

Aamut lähtevät leppoisasti käyntiin allasjumpalla tai rannalla kävely / hölkkä. Viikon aikana järjestämme lisämaksullisen pyöräretken, joille on mahdollisuus osallistua. Retkikohde/hinta tarkentuu myöhemmin.

LA 11.5.
Aamiainen hotellilla ja lounas, hotellihuoneiden luovutus 12.00. Lentokenttäkuljetus ilmoitetun ajan mukaan. Suora lento Haniasta Helsinkiin, kuljetus sovitulta reitiltä Turkuun.

Lomakohteemme Kolymbari

5 * hotellimme Cavo Spada deluxe sijaitsee lähellä Kolymbarin pikkukylää (noin 2km) ja noin 20km Hanian kaupungista. Kolymbari tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja rauhallisesta lomatunnelmasta nauttimiseen. Platanias sijaitsee noin 10km Kolymbarista itään, Plataniaksen alueella mm. ravintoloita ja iltaelämää. Haniaan matkustat helposti taksilla tai bussilla, se on saaren toiseksi suurin kaupunki Iraklionin jälkeen (noin 108 000 asukasta). Hania on saaren vanhimpia kaupunkeja ja sen katukuvassa näkyy erityisesti venetsialainen perintö.

Päivälämpötila toukokuussa noin +23 astetta, yölämpötila noin +13 astetta.

Majoittuminen

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa ⭐⭐⭐⭐⭐
Rapaniana, Kolymbari | Chania, Crete 73006 | Greece
+30 28240 22121
www.cavospada.gr

Ylellinen 5*hotelli sijaitsee kauniin Välimeren rannalla, Hanianlahden länsirannalla.

Hotellilla uima-altaat (2), 4 ravintolaa, baari, hyvin varusteltu kuntosali, katettu ulkotreenialue, spa-osasto (hoidot lisämaksusta), tennis- ja padelkenttä (lisämaksu) sekä ilmainen wifi.

Tyylikkäissä ja tilavissa huoneissa laattalattiat, ilmastointi, parveke/terassi, tv, kirjoituspöytä, puhelin, tallelokero, teen-/kahvinkeittovälineet, minibaari, wc/suihku, hiustenkuivaaja. Siivous päivittäin.

Hinnat

Hinta:
2090€/hlö jaetussa 2hh huoneessa
Matka mahdollista maksaa myös erissä, kysy lisää info@fitescapes.fi

Lisämaksusta: majoittuminen yhden hengen huoneessa   * muut kuin ohjelmassa mainitut palvelut * kaupunkivero maksetaan hotellilla (noin 4€/yö)

⏰ Sitovat ilmoittautumiset 30.12.2023 mennessä.

Hintaan sisältyy:

 • koko viikon treeniohjelma
 • All-inclusive-ruokailut *
 • reittilennot
 • majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa
 • kuljetus kotimaassa sovitulta reitiltä
 • lentokenttäkuljetus matkakohteessa
 • 1 x 23 kg matkalaukku ruumaan ja käsimatkatavara 8kg

Lisämaksulliset retket:
Järjestämme viikon aikana mahdollisesti lisämaksullisen retken lähiympäristöön, joiden aikana ei järjestetä erillistä treeniohjelmaa. Tietoa retkikohteista myöhemmin.

* Ruokailut: Matkan hinta sisältää all-inclusive -ruokailut.

 • Aamiainen (buffet) 07:30 – 10:30
 • Lounas (buffet) 13:00 – 15:00
 • Illallinen (buffet) 19:00 – 21:30
 • Välipala 12:00 – 13:00 & 17:00 -18:00
 • Juomat, kahvit, olut 10:00 – 24:00

Hintaan sisältyy myös juomat (kahvi/tee, virvoitusjuomat, paikallinen olut, talonviini, cocktailit. Konjakki, viski, samppanja yms. lisämaksusta. Azzurro -ravintolassa juomat maksetaan kulutuksen mukaan.

Aikataulut ja varausehdot

Bussireitti: Mentor (Turku)  – Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentoaikataulu (sitoumuksetta):

 • AY1859 4.5. Helsinki 16.40 – 20.35 Hania
 • AY1860 11.5.  Hania 21.40 – 01.30 Helsinki (+1)

Maksut: Varausmaksu 600€ varauksen yhteydessä. Loppumaksu n. 8vko ennen matkan alkua.

Peruutusehdot: Maksettua ennakkomaksu ei palauteta. Alle 120 – 35 vrk perimme 50% matkan hinnasta, alle 35vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Pidätämme oikeuden matkaohjelman/aikataulun muutoksiin meistä riippumattomista syistä.

ILMOITTAUDU MATKALLE