Loma sinulle, joka haluat treenata ja voida hyvin

Kiireinen arki ei aina anna mahdollisuutta keskittyä omaan hyvinvointiin. Kreetan treenilomalla voit huoletta keskittyä liikuntaan, ilman jokapäiväistä kiireen tuntua ja aikaa jää myös palautumiseen ja lomailuun. Lomalla emme unohda myöskään hauskanpitoa ja teemme yhteisiä retkiä lähiympäristöön.

Matkan hinta sisältää myös All-inclusive -ruokailut, myös juomat sisältyvät hintaan.

Monipuolisesta treeniohjelmasta huolehtivat Mentor Gymin Timo ja Anita Kujanen. Kreetan kesäkuinen auringonpaiste sekä lämpimät päivät luovat yhdessä motivoivan ympäristön treeneihin ja omaan hyvinvointiin keskittymiseen.

Autamme sinua matkallasi kohti tavoitteitasi ja löytämään tien kohti tasapainoista elämää, johon liikunta ja hyvinvointi olennaisena osana kuuluvat.

Treenileiri sopii niin aloittelijalle kuin jo kauemmin harrastaneelle, päivittäiset ohjelmat voidaan räätälöidä sinun kuntotasosi mukaan ja voit valita ohjelmasta sinulle sopivan määrän treenejä.

Tervetuloa kanssamme Kreetalle!

MATKAOHJELMA

LA 10.6.
Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kentälle saavumme noin 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Helsingistä Haniaan. Lentokenttäkuljetus hotellille (n. 40km) ja majoittuminen. Yhteinen illallinen hotellilla.

SU 11.6. – PE 16.6.
All-inclusive -ruokailut hotellilla. Fit Escapen monipuolinen treeniohjelma.

Joka aamu reippailu joko vesijuoksuna meressä tai rannalla kävely / hölkkä. Viikon aikana järjestämme mahdollisesti lisämaksullisen retken, joille on mahdollisuus osallistua. Retkikohde tarkentuu myöhemmin.

LA 17.6.
Aamiainen hotellilla, hotellihuoneiden luovutus 12.00. Lentokenttäkuljetus ilmoitetun ajan mukaan. Suora lento Haniasta Helsinkiin, kuljetus sovitulta reitiltä Turkuun.

Lomakohteemme Kolymbari

5 * hotellimme Cavo Spada deluxe sijaitsee lähellä Kolymbarin pikkukylää ja noin 18km Hanian kaupungista. Kolymbari tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja rauhallisesta lomatunnelmasta nauttimiseen. Platanias sijaitsee noin 10km Kolymbarista itään, Plataniaksen alueella mm. ravintoloita ja iltaelämää. Haniaan matkustat helposti taksilla tai bussilla, se on saaren toiseksi suurin kaupunki Iraklionin jälkeen (noin 108 000 asukasta). Hania on saaren vanhimpia kaupunkeja ja sen katukuvassa näkyy erityisesti venetsialainen perintö.

Päivälämpötila kesäkuussa noin +30 astetta, yölämpötila noin +20 astetta.

Majoittuminen

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa *****
Rapaniana, Kolymbari | Chania, Crete 73006 | Greece
+30 28240 22121
www.cavospada.gr

Ylellinen 5*hotelli sijaitsee kauniin Välimeren rannalla, Hanianlahden länsirannalla.

Hotellilla uima-altaat (2), 4 ravintolaa, baari, hyvin varusteltu kuntosali, spa-osasto, tenniskenttä sekä ilmainen wifi.

Tyylikkäissä huoneissa laattalattiat, ilmastointi, parveke, rajoitettu merinäköala, tv, kirjoituspöytä, puhelin, tallelokero, teen-/kahvinkeittovälineet, minibaari, wc/suihku, hiustenkuivaaja. Siivous päivittäin.

Hinnat

Hinta:
1899€/hlö jaetussa 2hh huoneessa.
Matka mahdollista maksaa myös erissä, kysy lisää info@fitescapes.fi

Lisämaksusta: majoittuminen yhden hengen huoneessa +399€/hlö * muut kuin ohjelmassa mainitut palvelut * mahdollinen kaupunkivero maksetaan hotellilla

Sitovat ilmoittautumiset 15.3.2023 mennessä.
4 paikkaa jäljellä

Hintaan sisältyy:

 • koko viikon treeniohjelma
 • All-inclusive-ruokailut *
 • reittilennot
 • majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa, rajoitettu merinäköala
 • kuljetus kotimaassa sovitulta reitiltä
 • lentokenttäkuljetus matkakohteessa
 • 1 x 23 kg matkalaukku ruumaan ja käsimatkatavara

Lisämaksulliset retket:
Järjestämme viikon aikana mahdollisesti lisämaksullisen retken lähiympäristöön, joiden aikana ei järjestetä erillistä treeniohjelmaa. Tietoa retkikohteista myöhemmin.

* Ruokailut: Matkan hinta sisältää all-inclusive -ruokailut.

 • Aamiainen (buffet) 07:30 – 10:30
 • Lounas (buffet) 13:00 – 15:00
 • Illallinen (buffet) 19:00 – 21:30
 • Välipala 12:00 – 13:00 & 17:00 -18:00
 • Juomat, kahvit, olut 10:00 – 24:00

Hintaan sisältyy myös juomat (kahvi/tee, virvoitusjuomat, paikallinen olut, talonviini, cocktailit. Konjakki, viski, samppanja yms. lisämaksusta. Azzurro -ravintolassa juomat maksetaan kulutuksen mukaan.

Aikataulut ja varausehdot

Bussireitti: Mentor (Turku)  – Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentoaikataulu (sitoumuksetta):

 • AY1853 10.6. Helsinki 16.30 – 20.25 Hania
 • AY1854 17.6.  Hania 21.30 – 01.20 Helsinki (+1)

Maksut: Varausmaksu 300€ varauksen yhteydessä. Loppumaksu n. 6vko ennen matkan alkua.

Peruutusehdot: Maksettua ennakkomaksu ei palauteta. Alle 120 – 35 vrk perimme 50% matkan hinnasta, alle 35vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

ILMOITTAUDU MATKALLE