** täynnä **

Tule mukaan ANNAsportin järjestämälle hyvinvointilomalle Espanjaan.
Merenrannalla sijaitseva La Zenia hotelli ja sen ympäristö tarjoavat ihanteelliset puitteet aktiivilomalle. Hotelli sijaitsee aivan merenrannalla Orihuela Costan rauhallisella asuinalueella Costa Blancalla.

Iltaelämää ja kulttuuria voi lähteä etsimään 10km päässä sijaitsevasta Torreviejan tai 20km päässä sijaitsevasta Orihuelan kaupungista.

Mukana matkalla ANNAsportin ohjaajat Anna-Kaisa ja Jenna

Tervetuloa mukaan treenimatkalle aurinkoiseen Espanjaan!

MATKAOHJELMA

KE 7.6.
Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kentälle saavumme noin 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Helsingistä Alicanteen. Lentokenttäkuljetus hotellille (n. 70km) ja majoittuminen. Yhteinen illallinen hotellilla.

TO 8.6. – TI 13.6.
Aamiainen ja illallinen hotellilla. ANNAsportin järjestämä treeniohjelma pitää sisällään vesijumpat sekä ohjatut ryhmäliikuntatunnit kuten Crosstraining, kuminauhatreenit ja venytys-rentoutustunnit. Tämän lisäksi teemme yhteisiä kävelylenkkejä.

KE 14.6.
Aamiainen hotellilla, hotellihuoneiden luovutus ja lentokenttäkuljetus. Suora lento Alicantesta Helsinkiin, kuljetus sovitulta reitiltä Turkuun.

Majoittuminen

Hotel La Zenia ****+

Moderni hotelli, joka sijaitsee 20m merenrannalta. Ulkouima-allas, aurinkotuolit ja aurinkovarjot. Wellness-osasto, jossa lämmitetty uima-allas, kuntosali, poreamme sekä erilaisia spa- ja kauneushoitoja. Ilmaiset rantapyyhkeet (panttia vastaan), Ilmainen langaton internet. Hotellissa on 220 huonetta.

Huonevarustelu: WC/suihku, parveke, jääkaappi, hiustenkuivaaja, puhelin, TV ja tallelokero.

Hinnat

Hinta:

1325€/hlö jaetussa 2hh huoneessa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2.2023

Lisämaksusta:

Majoittuminen yhden hengen huoneessa +399€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Hintaan sisältyy:

  • ANNAsportin treeniohjelma
  • reittilennot turistiluokassa
  • majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa
  • kuljetus kotimaassa sovitulta reitiltä
  • lentokenttäkuljetus matkakohteessa
  • puolihoito (buffet, aamiainen ja illallinen – ruokajuomat eivät kuulu hintaan lounaalla ja illallisella)
  • 23 kg matkalaukku ruumaan ja käsimatkatavara

Aikataulut ja varausehdot

Bussireitti: ANNAsport – Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentoaikataulu (sitoumuksetta):

  • AY1725 7.6. Helsinki 07. 00– 10.20 Alicante
  • AY1726 14.6. Alicante 11.10 – 16.10 Helsinki

Maksut:
Ennakkomaksu 350€/hlö, laskutetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu noin 6 vkoa ennen matkan alkua. Huom! Fit Escapes on ulkoistanut laskutuksen Brang Oy:lle.

Peruutusehdot:
Maksettua ennakkomaksu ei palauteta. Kun matkan alkuun varaushetki – 65vrk, peruutuskulut 350€ , 64 – 35 vrk perimme 50% matkan hinnasta, alle 35vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

ILMOITTAUDU MATKALLE