Valmennuskeskus Voimala | Lennot suoraan Oulusta Kreetalle ✈

🧘 Loma sinulle, joka haluat treenata ja voida hyvin.

Kiireinen arki ei aina anna mahdollisuutta keskittyä omaan hyvinvointiin. Kreetan treenilomalla voit huoletta keskittyä liikuntaan, ilman jokapäiväistä kiireen tuntua ja aikaa jää myös palautumiseen ja lomailuun. Lomalla emme unohda myöskään hauskanpitoa, mahdollisuutena tehdä myös yhteisiä retkiä lähiympäristöön.

Monipuolisesta treeniohjelmasta huolehtivat Valmennuskeskus Voimalan valmentajat Toni Väyrynen ja Hanna-Leena Kauppinen. Kreetan kesäkuinen auringonpaiste sekä lämpimät päivät luovat yhdessä motivoivan ympäristön treeneihin ja omaan hyvinvointiin keskittymiseen.

Autamme sinua matkallasi kohti tavoitteitasi ja löytämään tien kohti tasapainoista elämää, johon liikunta ja hyvinvointi olennaisena osana kuuluvat.

Treenileiri sopii niin aloittelijalle kuin jo kauemmin harrastaneelle, päivittäiset ohjelmat voidaan räätälöidä sinun kuntotasosi mukaan ja voit valita ohjelmasta sinulle sopivan määrän treenejä.

Tervetuloa kanssamme Kreetalla!

MATKAOHJELMA

TO 6.6.2024
Saapuminen omatoimisesti Oulun lentoasemalle noin 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Oulusta Haniaan. Lentokenttäkuljetus hotellille (n. 40km) ja majoittuminen.

PE 7.6. – KE 12.6.
All-inclusive -ruokailut hotellilla. Välimerellinen buffet. Valmennuskeskus Voimalan monipuolinen treeni- ja hyvinvointiohjelma.

Päivään sisältyy 2 treeniä, jotka koostuvat vaihtelevasti toiminnallisesta treenistä, voimatreenistä, kehonhuollosta tai joogasta


TO 13.6.

Aamiainen ja lounas hotellilla. Hotellihuoneiden luovutus 12.00. Lentokenttäkuljetus ilmoitetun ajan mukaan. Suora lento Haniasta Ouluun.

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin meistä riippumattomista syistä.

Lomakohteemme Kolymbari

5 * hotellimme Cavo Spada deluxe sijaitsee lähellä Kolymbarin pikkukylää (noin 2km) ja noin 20km Hanian kaupungista. Kolymbari tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja rauhallisesta lomatunnelmasta nauttimiseen. Platanias sijaitsee noin 10km Kolymbarista itään, Plataniaksen alueella mm. ravintoloita ja iltaelämää.

Haniaan matkustat taksilla tai bussilla, se on saaren toiseksi suurin kaupunki Iraklionin jälkeen (noin 108 000 asukasta). Hania on saaren vanhimpia kaupunkeja ja sen katukuvassa näkyy erityisesti venetsialainen perintö.

Päivälämpötila kesäkuussa noin +30 astetta, yöllä noin +20.

DSC04420

Majoittuminen

Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa ⭐⭐⭐⭐⭐
www.cavospada.gr

Ylellinen 5*hotelli sijaitsee kauniin Välimeren rannalla, Hanianlahden länsirannalla. Hotellilla uima-altaat (2), 4 ravintolaa, baari, hyvin varusteltu kuntosali, katettu ulkotreenialue, spa-osasto (hoidot lisämaksusta), tenniskenttä sekä ilmainen wifi.

Tilavissa ja tyylikkäissä huoneissa laattalattiat, ilmastointi, parveke/terassi, tv, kirjoituspöytä, puhelin, tallelokero, teen-/kahvinkeittovälineet, minibaari, wc/suihku, hiustenkuivaaja. Siivous päivittäin. Huoneen pinta-ala noin 30m2.

Ruokailut:
Matkan hinta sisältää all-inclusive -ruokailut.
Aamiainen (buffet) 07:30 – 10:30
Lounas (buffet) 13:00 – 15:00
Illallinen (buffet) 19:00 – 21:30
Välipala 12:00 – 13:00 & 17:00 -18:00
Juomat, kahvit, olut 10:00 – 24:00

Hintaan sisältyy myös juomat (kahvi/tee, virvoitusjuomat, paikallinen olut, talonviini, cocktailit. Konjakki, viski, samppanja yms. lisämaksusta. Azzurro -ravintolassa juomat maksetaan kulutuksen mukaan.

Hinnat

Hinta:

1990€/hlö jaetussa H2 huoneessa (standard).
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.1.2024 mennessä.

Lisämaksusta:

Majoittuminen yhden hengen huoneessa +399€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa * kaupunkivero maksetaan hotellilla (noin 8€/huone/yö)

Hintaan sisältyy:

  • reittilennot Oulu – Hania – Oulu
  • Valmennuskeskus Voimalan treeniohjelma
  • majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa (standard) *
  • lentokenttäkuljetus matkakohteessa
  • All-inclusive -ruokailut koko viikon ajan sis. myös juomat
  • ilmainen pullovesi hotellilla
  • 1 x 23 kg matkalaukku ruumaan ja käsimatkatavara 8kg

Lisämaksulliset retket:

Järjestestämme halutessanne viikon aikana yhteisiä kävelyretkiä. Ehdotus esim. iltaretki Haniaan (siirtyminen Hanian taksilla). Lisätietoja myöhemmin.

Aikataulut ja varausehdot

Lentoaikataulu (sitoumuksetta):

  • A34569 6.6. Oulu 22.40 – 02.55 Hania
  • A34568 13.6. Hania 17.15 – 21.55 (+1) Oulu

Maksut:
Varausmaksu 300€ varauksen yhteydessä. Loppumaksu n. 6vko ennen matkan alkua. Laskut toimitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot:
Maksettua ennakkomaksu ei palauteta. Alle 120 – 35 vrk perimme 50% matkan hinnasta, alle 35vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

ILMOITTAUDU MATKALLE